Огласи

Настани

Огласи

Настани

Документи за упис на дете

ТИМ

СОВЕТУВАЛИШТЕ

МЕНИ

УПИСИ

Нашата визија

Да воспитаме, едуцираме и испратиме во училиште деца кои ќе ги почитуваат различностите, деца со насмеани лица и на нив горди родители.

Нашата мисија

Во работата на градинката "Весели Цветови" се водиме од  НАШАТА МИСИЈА

Цвет е секое дете за кое се грижиме
Веселии среќни деца ние имаме
Етиката секојдневно ја почитуваме
Тимската работа ја практикуваме
Огледало за нас се децата и родителите
Воспитуваме и едуцираме
Ииграта ја негуваме

Објекти во склоп на ЈДГ "Весели Цветови"


Синоличка

Објект Синоличка

Кокиче

Објект Синоличка

Сончоглед

Објект Синоличка

Мимоза

Објект Синоличка

Перуника

Објект Синоличка

Ѓурѓица

Објект Ѓурѓица

Симба

Објект Симба

Управа

Објект Синоличка

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес139
Вчера289
Оваа недела428
Овој месец4752

Моментално посетители

3
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња