Галерија

Одбележување на денот на јаболкото

Детето може да ја користи својата креативност во секојдневните активности.

Децата од објектот Ѓурѓица група Ѕвездички со ликовни активности и песни го одбележаа Денот на јаболкото. 

Воспитувач Данче Трпеска 

Негувател Милена Стоева. 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес106
Вчера250
Оваа недела946
Овој месец7715

Моментално посетители

4
Онлајн

2023-11-30

Политика за колачиња