Галерија

Меѓународен ден на здравата храна

 Цел на активноста:

Го одбележавме 16 ти октомври светскиот ден на здравата храна.

Да се потикнат децата да ја препознаваат и конзумираат  здравата храна која е од особено значење за нивниот правилен раст и развој .

Стекнување  навики за правилна исхрана и водење здрав начин на живот.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес103
Вчера250
Оваа недела943
Овој месец7712

Моментално посетители

4
Онлајн

2023-11-30

Политика за колачиња