Настани

Таблоа 2021

Честито првачиња и многу успеси на секој училишен час

Ден на детето - 1 Јуни 2021

Во соработка со родителите од 1 до 4. 06.2021 год. беше организирана и успешно реализирана хуманитарна акција

Специјални возила и нивната улога

Тема:,, Сообраќајна врвулица"
Активност : "Специјални возила и нивната улога,,
Објект:,, Сончоглед"

Ден на детето - Ѓурѓица, група Срциња

Секој ден е наше прекрасено доживување но денес е Празничен ден.

Детето и сообраќајот

Детето осознава за човекот како живо и општествено суштество.

Сообраќајна врвулица

Тема:,, Сообраќајна врвулица"
Објект:,, Сончоглед"

Одбележување на 6-ти Мај -Ден Ѓурѓовден

Веселите цветчиња децата на објект,, Ѓургица,, заедно со сите вработени го одбележаа Ѓурговден

Именден - Градинка ,,Ѓурѓица"

Честит Именден - Ѓурѓовден Градинке Наша ,,Ѓурѓица"

Светски ден на книгата

Објект:,, Сончоглед"
Воспитна група :4-5 години

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес147
Вчера140
Оваа недела147
Овој месец3825

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-06-21

Политика за колачиња