Тим

Работата во ЈДГ „Весели Цветови“ – на општина Кисела Вода во Град Скопје е организирана во три организациони единици, и секоја организациона единица има свои оддели. Тоа се следните:

 • Административна единица
 • Административен оддел и
 • Оддел за човечки ресурси.
 • Единица на даватели на услуги
 • Стручни работници
 • Стручни соработници
 • Воспитувачи и
 • Негуватели.
 • Единица на помошно-технички персонал
 • Помошно технички лица за одржување на лица и опрема
 • Помошно технички лица за превоз на лица и опрема
 • Помошно технички лица за во кујна
 • Други помошно технички лица.

Офицер за заштита на лични податоци:

Наташа Ѓорѓиева
Тел: +389 71 390 538
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Стручни работници:

 • Весна Блажевска – социјален работник
 • Николина Блажевска – педагог
 • Наташа Живковска – логопед
 • Анета Јовановска Стојаноска – дефектолог

Стручни соработници:

 • Марија Димитрова – главна медицинска сестра
 • Кристијан Лукаров – музички педагог

Административни работници:

 • Наташа Ѓорѓиева – правник
 • Наташа Мојсовска Кузмановска – сметководител
 • Зоран Јаргиќ - материјален книговодител

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес102
Вчера134
Оваа недела837
Овој месец4396

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-06-25

Политика за колачиња