Апликација за упис на дете

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес36
Вчера263
Оваа недела1506
Овој месец6235

Моментално посетители

3
Онлајн

2024-05-24

Политика за колачиња