Огласи

Упис на дете

Почитувани родители,

Сите знаеме во каква ситуација сме принудени да функционираме поради КОВИД - 19 и заради заштита на здравјето на сите. Апликациите за упис на деца за учебната 2020/2021 година ќе си ја симнете од нашата веб страна, ќе ја пополните и заедно со останатите потребни документи ќе ги доставите во Управата на нашата установа секој ден од 10:00 до 12:00 часот. Истите електронски ќе бидат обработени, а за прием на вашето дете ќе бидете дополнително известени, после добивање на препораките од Министерството за здравство и Министерството за труд и социјална политика.

Со почит,
ЈДГ „Весели Цветови“ - на општина Кисела Вода во Град Скопје

Преземи документ

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес120
Вчера289
Оваа недела409
Овој месец4733

Моментално посетители

3
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња