Објекти

Објект Симба

Улица 5 б.б. Усје

Објект ‘’ Симба ‘’ е од тврда грда и располага со вкупна површина од 346,92 м2.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес39
Вчера263
Оваа недела1509
Овој месец6238

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-05-24

Политика за колачиња