Објекти

Објект Симба

Објект Симба на улица бр.5, Усје

Објектот ''Симба'' е од тврда градба 346,92м2.Објект Симба започнува со згрижување на деца од 01.03.2023 година.Располага со три занимални ,чајна кујна, соба за изолација, канцеларија , санитарни јазли, подрум. Во објектот се воспитуваат и згрижуваат деца во 3 групи и тоа :
- 8 - 24 месеци – една група
- 2 - 4 години
- 4 - 6 години

* Според бројната состојба на деца во објектот во обејктот Симба во функција има две групи од 0 – 2 и од 2- 6 години.

Во секоја соодветно на возраста активностите ги реализираат стручните тимови (воспитувач и негувател)

Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес139
Вчера289
Оваа недела428
Овој месец4752

Моментално посетители

3
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња