Галерија

Есентта ни дојде во нашата градинка Мимоза

 Објект" Мимоза"

Група 5-6 год. "Срциња"

Тема- Есен во нашата градинка

Учителки:

Светлана Арсоска

Мартица Василевска

Децата се запознаа со Есен и се што носи таа:многу овошје,зеленчук,облачно и студено време,паднати листови од дрвјата но ние направивме и куќичка за гладното врепче Џивко

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес132
Вчера289
Оваа недела421
Овој месец4745

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња