Советувалиште

Вие сте нашите ПРВИ партнери и соработници, а за Вашата општествена одговорност, помош и поддршка која континуирано ја давате на ЈДГ „Весели Цветови“ - на општина Кисела Вода во Град Скопје, предучилишната установа каде се згрижени и се воспитуваат Вашите деца ние Ви изразуваме ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ.

Ве информираме дека стручниот тим на ЈДГ „Весели Цветови“ – на општина Кисела Вода, во согласност со МИСИЈАТА и ВИЗИЈАТА на нашата установа, со почеток на новата 2023 година започна со реализација на Е- твининг проекти

Советувалиштата за деца и родители во рамките на предучилишните установи се воведоа во 2014 година. Како законска обврска и нужност, во ЈДГ „Весели Цветови“ – на општина Кисела Вода во Град Скопје,

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес27
Вчера263
Оваа недела1497
Овој месец6226

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-05-24

Политика за колачиња