Огласи

Оглас за вонинституционални активности 2024

Врз основа на чл.13 став 3 алинеа 7 од Статутот на ЈДГ„Весели Цветови„-на општина Кисела Вода во Град Скопје, ЈДГ „Весели Цветови„ -на ОКВ во Град Скопје, го распишува:

Оглас за вонинституционални активности 2024

Оглас за вонинституционални активности

Оглас за вонинституционални активности

Оглас за прибирање на понуди за oсигурување на деца од предучилишна возраст, Организирање на фотографирање и снимање на настани, театарски претстави

Јавен Повик ОКР ОП 2021

ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

Записник - Одлука за најдобри воспитувачи и негователи

Записник и предлог одлука за избор на најдобри воспитувачи и негователи

Оглас - превоз лица и опрема

Интерен оглас за унапредување на помошно технички лица за превоз на лица и опрема

Статут

Статут и статут за измена и дополнување

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес124
Вчера289
Оваа недела413
Овој месец4737

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња