Организациони единици

Работата во ЈДГ „Весели Цветови“ – на општина Кисела Вода во Град Скопје е организирана во три организациони единици, и секоја организациона единица има свои оддели. Тоа се следните:

 • Административна единица
 • Административен оддел
 • Оддел за човечки ресурси
 • Единица на даватели на услуги
 • Стручни работници
 • Стручни соработници
 • Воспитувачи
 • Негуватели
 • Единица на помошно-технички персонал
 • Помошно технички лица за одржување на лица и опрема
 • Помошно технички лица за превоз на лица и опрема
 • Помошно технички лица за во кујна
 • Други помошно технички лица

Офицер за заштита на лични податоци:

Наташа Ѓорѓиева
Тел: +389 71 390 538
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Стручни работници:

Весна Блажевска – социјален работник

Елена Гоговска – педагог

Наташа Живковска – логопед

Анета Јовановска Стојаноска – дефектолог


Стручни соработници:

Марија Димитрова – главна медицинска сестра

Кристијан Лукаров – музички педагог


Административни работници:

Наташа Ѓорѓиева – правник

Наташа Мојсовска Кузмановска – сметководител

Зоран Јаргиќ - материјален книговодител


 Податоци за одговорното лице кај имателот на информацијата

 • В.Д. Директор Габриела Стојановска
  тел. +389 75 349 113
 • Дипломиран професор по предучилишно воспитување
 • Контакт тел; 072/245-311

Податоци за иматеот на информации

 • ЈДГ „Весели Цветови„ - на општина Кисела Вода во Град Скопје
 • Ул: „Ѓорѓи Сугаре„ бр.2
 • Контакт .тел. 02/2776-236
 • Факс 02/2776-236
 • Мејл адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Интернет страница www.veselicvetovi

Податоци за службено лице за посредување со информации

 • Наташа Ѓорѓиева,
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Кон.тел: 071/390-538

 • Весна Блажевска
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • 070/396-763

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес35
Вчера200
Оваа недела1492
Овој месец975

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња