Контакт

Објект Перуника

Перуника

Објект "Перуника" на улица "Наум Охридски" бб, во населба Црниче

Објект Ѓурѓица

Ѓурѓица

Објект "Ѓурѓица" на улица "Саса 2", во населба Пинтија

Објект Мимоза

Објект Мимоза

Објект "Мимоза" на улица "Антон Попов" бр.43 во населба Кисела Вода

Телефон за информации: 02/ 2770-488

Објект Сончоглед

Објект Сочоглед

Објект "Сончоглед" на улица "Локов" бр.11, во населба Кисела Вода

Телефон за информации: 02/ 2779-662

Објект Кокиче

Објект Кокиче

Објект "Кокиче" на ул. "Ѓорѓи Сугаре" бр.2

Телефон за информации:
Кокиче: 02/ 2776-235
Управа: 02/ 2776-236

Објект Синоличка

Објект Синоличка

Објект "Синоличка" на ул."Петар Дељан" бр.9

Телефон за информации: 02/ 2779-170

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес37
Вчера263
Оваа недела1507
Овој месец6236

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-05-24

Политика за колачиња