Галерија

Прослава на 11 Октомври

 Објект: Мимоза

Група: 5-6 год. "Срциња"

Учителки :

Арсоска Светлана

Василевска Мартица

Тема: Прослава на празникот 11 Октомври денот кога пукнала првата пушка во Прилеп и Куманово со пригодна приредба од  нашата група

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес124
Вчера289
Оваа недела413
Овој месец4737

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња