Политика за приватност и колачиња

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес27
Вчера200
Оваа недела1484
Овој месец967

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња