Правилник за систематизација

Правилник за систематизација на работните места

Преземете го правилникот за систематизација на работните места

Преземи

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес145
Вчера289
Оваа недела434
Овој месец4758

Моментално посетители

4
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња