Галерија

Светски ден на јаболкото

 Светски ден на јаболкото

Објект: Синиличка

Воспитна група 3-4год

Воспитувач Ирена Василевска

Негувател Гордана Риставска

Цел:Прославување на светскиот ден на јаболкото.

Децата се запознаваат со придобивките од јаболкото,преку практична активност децата учат вештини,а преку ликовната техника ја вежбаат фината моторика и ја развиваат креативноста.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес130
Вчера289
Оваа недела419
Овој месец4743

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња