Галерија

Релации

Воспитна група- ,,Изворче ,, - деца  2-3 год.

Воспитувач-Јулијана Димитриевска 

Негувател-Билјана Блажевска 

О.Ѓургица 

Цел : Воочување релации : горе - долу ;

внатре во - надвор од.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес140
Вчера289
Оваа недела429
Овој месец4753

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња