Галерија

Кралица на есента -тиква

 Објект: Синоличка

Воспитна група:3-4год

Воспитувач :Ирена Василевска

Цел на активноста:

Преку практичен пример децата се запознаваат со карактеристиките и придобивките на тиквата.Го осознаваат процесот за подготовка на истата за консумација  и ја изразуваат својата креативност.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес28
Вчера263
Оваа недела1498
Овој месец6227

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-05-24

Политика за колачиња