Огласи

Записник со ранг листа

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес146
Вчера289
Оваа недела435
Овој месец4759

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња