Галерија

Боите на есента

Боите на есента

Објект Синоличка 

Воспитна група 3-4г

Воспитувач: Ирена Василевска

Цел на активноста :Преку ликовната техника печатење децата ја развиваат фината моторика,ги учат боите и ја развиваат креативноста.

 

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес131
Вчера203
Оваа недела997
Овој месец2373

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-07-12

Политика за колачиња