Галерија

Весела есенска математика

 Весела есенска математика

Објект :Синоличка

Воспитна група:3-4год

Воспитувач:Ирена Василевска

Цел на активноста:

На креативен начин децата да се запознаат со броевите од 1до5,  децата да бројат до бројот 5, да ги препознаваат броевите и  да се запознаат со поимот количина.

Воспитувач:Ирена Василевска

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес37
Вчера263
Оваа недела1507
Овој месец6236

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-05-24

Политика за колачиња