Синоличка

Апликација за упис (Објект - Синоличка)

Апликација за упис на дете во ЈДГ "Весели Цветови" на ОКВ во Град Скопје

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес93
Вчера250
Оваа недела933
Овој месец7702

Моментално посетители

4
Онлајн

2023-11-30

Политика за колачиња