Настани

Спротивности

Изработуваме зајчиња и желки од рециклирачки материјал.

Рециклирање на масло за готвење

Ја полниме кантичката со веќе искористеното масло за готвење.

Учиме да ткаеме со ленти

Прво децата сечеа ленти па ја правеа основата на листот.

Штом ќе падне снег

Штом ќе падне снег, најсреќен сум јас. Има еден другар доаѓа кај нас.

Учиме преку игра

Детето активно учествува во играта и почитува правила на игра и реализирана успешно до крај, весели и среќни деца.

Множества по форма, боја, големина, дебелина

Активност:,, Множества по форма, боја, големина, дебелина"

Учиме преку игра

Топло-Ладно(барај го скриениот предмет,играчка)

Класификација на логички плочки по боја

Класификација на логички плочки по боја и правење од нив множества

Дувалка - објект Сончоглед

Воочуваме спротивности- ЛЕВА И ДЕСНА РАКА

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес156
Вчера194
Оваа недела982
Овој месец4589

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња