Настани

Висока кула - објект Сончоглед

Игра за развивање на координација око - рака

ОДБИРАМЕ ЕМОЦИИ

Најмили дечиња, ајде да си играте во семејството со емоциите.

Развој на ситната моторика на рацете

Објект: Мимоза
Група: Зајачиња 5-6 год.

Куќичка за врапчето

Куќичка за врапчето
Објект: Сончоглед

МРАЗУЛКО - ОБЈЕКТ СОНЧОГЛЕД

МРАЗУЛКО - Истражувачка игра

Се грижиме за врапчињата во зима

Активност,, Се грижиме за врапчињата во зима"

Правиме снешко - објект Сончоглед

Активност,, Правиме Снешко,,

Топли ракавици во зима не греат

Ликовна активност, креативна изработка на ракавички.

Убавините во планина во зима

Зима во Шумичката-ликовна креативна игра

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес164
Вчера194
Оваа недела990
Овој месец4597

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња