Настани

Роденден на Мојата Татковина

Група 3-4 години ,,Јаболчиња''

Летни игри и радости 2021

Тема:,, Летни игри и радости "
Објект:,, Сончоглед"

Летни друштвени и истражувачки игри

Објект:,, Сончоглед"
Група: 4-5 години и 5-6 години

Лето

Лето...сонце, вода, плажа.

Водени меурчиња

Летни, истражувачки и забавни игри.

Што плови, а што тоне

Што плови, а што тоне и зошто е тоа така?

Таблоа 2021

Честито првачиња и многу успеси на секој училишен час

Ден на детето - 1 Јуни 2021

Во соработка со родителите од 1 до 4. 06.2021 год. беше организирана и успешно реализирана хуманитарна акција

Специјални возила и нивната улога

Тема:,, Сообраќајна врвулица"
Активност : "Специјални возила и нивната улога,,
Објект:,, Сончоглед"

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес158
Вчера194
Оваа недела984
Овој месец4591

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња