Настани

Цртање со сенки

Во овие ладни зимски денови моите дечиња искористија убав сончев ден за цртање на сенки од животни со помош на дрвени боички.

Топло чајче

ТЕМА:ЗДРАВЈЕ И ЗДРАВА ХРАНА
ТОПЛО ЧАЈЧЕ

Витамини многу фини

Консумирањето на здрава храна е нашето секојдневие, а навиките за тоа се учат од најмала возраст.

Снегулка

Боиме-Цртаме,по зададена линија,симетрија на снегулка

Игрите со снег во објект Сончоглед

Снегот е бел и студен, од него се прават топки и Снешко Смешко

Снешко - објект Мимоза

Техника: Моделирање со хартија во боја

Малку снег, многу радост за сите

Игри на првиот снег годинава.

Здравјето е најголемото богатство

Пиеме топло чајче за да бидеме здрави

Вежбам јас, вежбај и ти

Група Срциња 5-6 години

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес161
Вчера194
Оваа недела987
Овој месец4594

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња