Настани

Садиме и се грижиме за растенијата

Објект: Мимоза
Возрасна група : 5-6 год /2

Среќен роденден градинке наша мила

Група 5-6 години, Срциња, Ѓурѓица

Животински свет - Мозаик од Зрна

Група 5-6 години, Срциња, Ѓурѓица

Моите емоции

Како се чувствувам денес во Градинка

8 Март - ЈАВНО ЗДРАВЈЕ СКОПЈЕ

По повод одбележување на празникот 8 –ми Март децата од градинката

8 Март - Кокиче

Среќен 8 март мила мамо.
Ликовна креативна активност по повод празникот на жените.

Повеќе - помалку

Објект: Мимоза
Група: Од 5- 6 год.

Пишуваме бројки

ПИШУВАМЕ БРОЈКИ - ОБЈЕКТ СОНЧОГЛЕД

Добре дојде Март

Активност: :,, Изработуваме мартинки" - друштвено-креативна игра
Објект:,, Сончоглед"

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес161
Вчера194
Оваа недела987
Овој месец4594

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња