Настани

Ден на детето - Ѓурѓица, група Срциња

Секој ден е наше прекрасено доживување но денес е Празничен ден.

Детето и сообраќајот

Детето осознава за човекот како живо и општествено суштество.

Сообраќајна врвулица

Тема:,, Сообраќајна врвулица"
Објект:,, Сончоглед"

Одбележување на 6-ти Мај -Ден Ѓурѓовден

Веселите цветчиња децата на објект,, Ѓургица,, заедно со сите вработени го одбележаа Ѓурговден

Именден - Градинка ,,Ѓурѓица"

Честит Именден - Ѓурѓовден Градинке Наша ,,Ѓурѓица"

Светски ден на книгата

Објект:,, Сончоглед"
Воспитна група :4-5 години

Ден на планетата Земја - објект Сончоглед група 3-4г

Објект Сончоглед 
Воспитна група 3-4 години

Ден на планетата Земја - објект Сончоглед група 4-5г

Објект:,, Сончоглед"
Воспитна група: 4-5 години

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес160
Вчера194
Оваа недела986
Овој месец4593

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња