Настани

1 Април - Објект Кокиче

Објект: Кокиче
5-6 години

Априли-ли-ли 2021 - Објект Ѓурѓица

Веселите цветчиња-деца 2-6г. од објект Ѓургица го одбележаа денот на шегата.

Одбележување на меѓународен ден на пролетта и екологија

Веселите цветчиња - деца 2 до 6 год. заедно со воспитно - образовен и загрижувачки кадар во објект,, Ѓургица,,

Пролетта и екологијата - Објект Ѓурѓица

Деца 2 до 6 год. заедно со воспитно - образовен и загрижувачки кадар - Објект Ѓурѓица

Пролет 2021 - Објект Синоличка

По повод доаѓањето на пролетта и роденденот на нашата градинка

Меѓународен ден на водата - 2021

На ден 22.03. 2021 год. децата-веселите цветчиња на о.,, Ѓургица,,...

Среќен роденден градинке мила - Објект Ѓурѓица

Весели, насмеани и распеани роденден славиме

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес164
Вчера194
Оваа недела990
Овој месец4597

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња