Настани

На првиот снег се радуваме

Музичка и Креативна Активност

Нашето другарче Снешко

Група Срциња 5-6 години

Семко Дремко

За нашиот СЕМКО ДРЕМКО да расте

Моето омилено овошје

Ликовна игра со водени бои
МЕШАМЕ БОИ- Истражувачка игра

Игри во двор со снег

Детски радости и игри на дечињата во дворот на градинката.

Бели снегулки - објект Кокиче

Бели снежни снегулки. Ликовна активност, изработка на снегулка со вештачки снег.

Новогодишни елки - објект Кокиче

Ликовна креативна активност. Изработка на новогодишна елка со шарени лампиони на поинаков, креативен начин.

Дедо Мраз во О. Ѓургица

На ден 25.12.2020 со радост игра и песна децата на О. Ѓургица го пречекаа најсаканиот Дедо Мраз.

Јануарски Традиционални Празници

Децата треба да ги знаат и почитуваат традиционалните празници

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес157
Вчера194
Оваа недела983
Овој месец4590

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња