Настани

Весели Цветови - Весели деца

Тема на неделата: Растенија и инсекти

Дата: 28.08.2020

Инсекти во тревата

Тема на неделата: Растенија и инсекти

Дата: 27.08.2020

Цвеќиња и билки

Тема на неделата: Растенија и инсекти

Дата: 26.08.2020

Делови на дрвото

Тема на неделата: Растенија и инсекти

Дата: 25.08.2020

Како растат растенијата

Тема на неделата: Растенија и инсекти

Дата: 24.08.2020

Сенки

Тема на неделата: Мали истражувачи

Дата: 21.08.2020

Топло ладно

Тема на неделата: Мали истражувачи

Дата: 20.08.2020

Активности во денот

Тема на неделата: Мали истражувачи

Дата: 19.08.2020

Ден Ноќ, Денови од неделата

Тема на неделата: Мали истражувачи

Дата: 18.08.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес58
Вчера142
Оваа недела833
Овој месец4279

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-01-29

Политика за колачиња