Настани

Знамето на мојата татковина - објект Сончоглед

Преку ликовна игра, разговор и поучување ги поттикнуваме патриотските чувства

Македонско знаме

Чувство на припадност, љубов и почит кон државата во која живееме - патриотизмот се негува, гради и чува од најраната возраст.

Шарена Вселена - група Срциња

Децата ги збогатија и утврдија знаењата со нови поими

Децата низ светот

Различни а сепак исти, ние сме си само деца.

Срце од другарче за другарче

Една од нашите обврски е да ги почитуваме другарчињата.

Моите права и моите обврски

Секое дете има права. Ова се нашите права, тие се исти за секое дете во целиот свет

Ние сме мали хуманитарци со големо срце

Под мотото "ние сме мали хуманитарци со големо срце", со помош на општина...

Добредојде есен - Објект Кокиче

Добредојде златна есен, ликовна, креативна активност. Група 2-3 години, објект Кокиче.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес58
Вчера142
Оваа недела833
Овој месец4279

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-01-29

Политика за колачиња