Галерија

Магична тоалетна хартија

Магична тоалетна хартија.

Ликовна, креативна активност, каде децата се запознаваат со општи поими од животната средина и развиваат креативни вештини, преку интересен начин на искуствено учење на поимите и појавите.
Објект: Кокиче.
Група: 5-6 години.
Реализатор: Елена Гоговска.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес61
Вчера313
Оваа недела374
Овој месец1249

Моментално посетители

3
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња