Галерија

Музичка екологија

Музичка екологија.

Музичко драмска претстава за децата - музичка екологија.
Објект: Кокиче.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес51
Вчера313
Оваа недела364
Овој месец1239

Моментално посетители

4
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња