Настани

Подготовки за летен одмор

Тема на неделата: Летни патувања и доживувања

Дата: 29.06.2020

Јазично пореметување кај децата

Кога способностите на детето да го разбере говорот или само да зборува се значително под очекуваното ниво...

Свежи цедени сокови

Тема на неделата: Овошје, зеленчук, здрава храна

Дата: 26.06.2020

Овошен сладолед

Тема на неделата: Овошје, зеленчук, здрава храна

Дата: 25.06.2020

Јадеме свежа и здрава храна

Тема на неделата: Овошје, зеленчук, здрава храна

Дата: 24.06.2020

Плодови во зеленчуковата градина

Тема на неделата: Овошје, зеленчук, здрава храна

Дата: 23.06.2020

Гестикулираме, играме и поврзуваме

Се изнаоѓаат сликички со најразлични предмети. Доколку не сте во можност да најдете сликички, може да ги нацртате...

Јагоди и цреши

Тема на неделата: Овошје, зеленчук, здрава храна

Дата: 22.06.2020

Здрава храна

Тема на неделата: Здравје и здрави навики

Дата: 19.06.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес127
Вчера218
Оваа недела1447
Овој месец876

Моментално посетители

2
Онлајн

2021-12-04

Политика за колачиња