Галерија

Нашата зелена планета

Нашата зелена планета.

Веќе цела година спроведуваме активности за заштита на животната средина, како да ја заштитиме и што треба, а што не треба да правиме и со тоа го подигнуваме нивото на свесност кај децата за зачувување на животната средина, водите, воздухот и почвата.
Ликовна, креативна активност: цепи-лепи
Објект: Кокиче
Група: 2-3 години
Воспитувач: Елена Гоговска
Негуватели: Јадранка Варсаќевска и Верче Богдановска.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес64
Вчера313
Оваа недела377
Овој месец1252

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња