Галерија

Шарени пеперутки

,,Шарени пеперутки" - Ликовно креативна игра

Пролетта ни дојде и целата природа почна да се буди. Пеперутките со своите прекрасни бои ни ги разубавуваат пролетните денови.
Со оваа активност ја поттикнувавме и развивавме фантазијата и креативноста кај дечињата.

Објект: ,,Ѓурѓица" група 2-3 години.
Воспитувач: Ивана Радевска-Петкоска
Негувател: Кристина Ѓорѓиевска

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес55
Вчера313
Оваа недела368
Овој месец1243

Моментално посетители

5
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња