Галерија

Морски ракчиња

Тема:,,На море "
Активност: ,,Морски ракчиња"
Објект:,,Сончоглед "
Воспитни групи: 4-5 и 5-6 годишна возраст
Воспитувач: м-р Габриела Стојановска
Неговател: Ирина Гелев
Децата со своите рачиња обоени во црвена боја печататеа ракчиња на подлога на која е исцртано море.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес47
Вчера313
Оваа недела360
Овој месец1235

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња