Галерија

Приредба за добредојде и одбележување на празникот на нашата татковина

Дечињата од воспитната група 5-6 год. од објект Сончоглед, одржаа приредба за добредојде и одбележување на празникот на нашата татковина 🇲🇰 пред дечињата од помалите групи. 

Група “Пчелички”

воспитувач Даниела, негувател Марија

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес95
Вчера250
Оваа недела935
Овој месец7704

Моментално посетители

3
Онлајн

2023-11-30

Политика за колачиња