Галерија

Гестикулираме, играме и поврзуваме

Се изнаоѓаат сликички со најразлични предмети. Доколку не сте во можност да најдете сликички, може да ги нацртате...

Јагоди и цреши

Тема на неделата: Овошје, зеленчук, здрава храна

Дата: 22.06.2020

Здрава храна

Тема на неделата: Здравје и здрави навики

Дата: 19.06.2020

Како и зошто се разболуваме

Тема на неделата: Здравје и здрави навики

Дата: 18.06.2020

Запчето Петко

Тема на неделата: Здравје и здрави навики

Дата: 17.06.2020

Триј миј рачиња

Тема на неделата: Здравје и здрави навики

Дата: 16.06.2020

Во здраво тело, здрав дух

Тема на неделата: Здравје и здрави навики

Дата: 15.06.2020

Каде ќе патуваме во лето

Тема на неделата: Патувања - Доживувања

Дата: 12.06.2020

Патување во иднината

Тема на неделата: Патувања - Доживувања

Дата: 11.06.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес115
Вчера133
Оваа недела938
Овој месец938

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-08-07

Политика за колачиња