Настани

11 Октомври - 2021

Група "Јаболчиња", 3-4 години
Објект Ѓурѓица
Учителки: Мануелка и Весна

Детето може да разликува различни звуци и гласови. Детето слуша, пее и игра на научени песни - Свечена песна-Химна,македонско оро, детска песничка и обработка на стихотворба.
,,Честит Празник Татковино Моја".

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес158
Вчера194
Оваа недела984
Овој месец4591

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња