Настани

Среќни деца

Јас имам право на среќно семејство,топол дом и безгрижно детство-,,Среќни деца"

Група 3-4 години ,,Јаболчиња"
Објект Ѓурѓица
Учителки:Весна и Мануелка
Другарството е најважно на свет. Ликот на моето другарче-социоемоционална и ликовна активност.Весели и среќни деца.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес159
Вчера194
Оваа недела985
Овој месец4592

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња