Настани

Другарството е најубав дар

Другарството е најубав дар
Детето се гордее со своите постигања и верува во своите способности.

Во дворот на објектот Ѓурѓица на 29.09.2021 год. децата од групата Ѕвездички 5-6години одржаа пригодна приредба пред своите другарчиња од сите воспитни групи.
На тема ,,Другарството е најубав дар другарче што ти го дари", им посакаа топло добредојде низ игра, песна и пригодни стихови.
Воспитувач: Данче Трпеска
Негувател: Милена Стоева

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес158
Вчера194
Оваа недела984
Овој месец4591

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња