Настани

Семафор

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 21.05.2020 г.

Пешачки премин

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 20.05.2020 г.

На улица

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 19.05.2020 г.

Автомобили, автобуси, камиони

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 18.05.2020 г.

ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КАЈ ДЕЦАТА

Да се има висок степен на интелигенција е добро,но да се има висока емоционална интелигенција е уште подобро.

Со ракета до далечна планета

Тема на неделата: Видови сообраќај

Дата: 15.05.2020

Железнички сообраќај

Тема на неделата: Видови сообраќај

Дата: 14.05.2020

Нашата градинка дел од ТВ училницата на МТВ

Директорката Станка Баџакова беше дел од едукативната програма ТВ училница која се емитува на МРТ 1 секој ден од 16.03 до 20.03со почеток од 10:30 часот.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес5
Вчера208
Оваа недела409
Овој месец5401

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња