Настани

Кој каде живее и со што се храни

Тема на неделата: Шумски животни

Дата: 24.04.2020

Баба Меца

Тема на неделата: Шумски животни

Дата: 23.04.2020

Итра кума Лиса

Тема на неделата: Шумски животни

Дата: 22.04.2020

Сензомоторен развој - дефектолог

Предучилишната возраст е период на забрзан сознаен развој. Сензомоторниот равој со кој децата го запознаваат светот околу нив...

Доживувањата на Буби

4 до 6 години - Наука - Запознавање и разбирање на околината - Доживувањата на Буби

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес118
Вчера218
Оваа недела1438
Овој месец867

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-12-04

Политика за колачиња