Настани

Гатанки, стихови за лето

Тема на неделата: Летни радости

Дата: 23.07.2020

Летен дожд

Тема на неделата: Летни радости

Дата: 22.07.2020

Летен споменар

Тема на неделата: Летни радости

Дата: 21.07.2020

Летото радости ни носи

Тема на неделата: Летни радости

Дата: 20.07.2020

Игра со сенки

Тема на неделата: Летни игри и радости

Дата: 17.07.2020

Меурчиња од сапуница

Тема на неделата: Летни игри и радости

Дата: 16.07.2020

Игри со песок

Тема на неделата: Летни игри и радости

Дата: 15.07.2020

Игри со камчиња

Тема на неделата: Летни игри и радости

Дата: 14.07.2020

Игри со балони

Тема на неделата: Летни игри и радости

Дата: 13.07.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес2
Вчера208
Оваа недела406
Овој месец5398

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња