Галерија

Игри со балони

Тема на неделата: Летни игри и радости

Дата: 13.07.2020

Перцепција и учење на бои

Како се формира концептот на боја кај децата?

Здрава и безбедна храна

Тема на неделата: Заштита во летните денови

Дата: 10.07.2020

Инсекти

Тема на неделата: Заштита во летните денови

Дата: 09.07.2020

Без вода нема живот

Тема на неделата: Заштита во летните денови

Дата: 08.07.2020

Заштита од сонце

Тема на неделата: Заштита во летните денови

Дата: 07.07.2020

Летна облека

Тема на неделата: Заштита во летните денови

Дата: 06.07.2020

Кралот Златко и сетилата

Еднаш, многу одамна живеел еден крал кој многу сакал злато. Се викал Златко. Секое утро...

Летни доживувања

Тема на неделата: Летни патувања и доживувања

Дата: 03.07.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес114
Вчера133
Оваа недела937
Овој месец937

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-08-07

Политика за колачиња