Настани

На улица

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 19.05.2020 г.

Автомобили, автобуси, камиони

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 18.05.2020 г.

ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КАЈ ДЕЦАТА

Да се има висок степен на интелигенција е добро,но да се има висока емоционална интелигенција е уште подобро.

Со ракета до далечна планета

Тема на неделата: Видови сообраќај

Дата: 15.05.2020

Железнички сообраќај

Тема на неделата: Видови сообраќај

Дата: 14.05.2020

Нашата градинка дел од ТВ училницата на МТВ

Директорката Станка Баџакова беше дел од едукативната програма ТВ училница која се емитува на МРТ 1 секој ден од 16.03 до 20.03со почеток од 10:30 часот.

Воздушен сообраќај

Тема на неделата: Видови сообраќај

Дата: 13.05.2020

Сообраќај на вода

Тема на неделата: Видови сообраќај

Дата: 12.05.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес125
Вчера218
Оваа недела1445
Овој месец874

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-12-04

Политика за колачиња